PS4 bundels

PlayStation 4 bundels kopen?


Aanbieders
Bol.com PS4 kopen

Bol.com PS4 consoles & bundels

De consoles en bundels bij Bol.com worden het vaakst gekozen! Bekijk de actuele aanbiedingen.

Vandaag besteld, morgen in huis


Nedgame PS4 kopen

Nedgame PS4 consoles & bundels

Nedgame heeft het grootste aanbod consoles en games! Bekijk de actuele acties.

Vandaag besteld, morgen in huis


De PlayStation 4 wordt in bundels verkocht. Dit houdt in dat je naast de console ook nog één of twee spellen krijgt. Bij dit soort aanbiedingen loopt je korting vaak op tot boven de 50 euro. Het is dus zeker voordelig om een PS4-bundel te kopen.

Op deze pagina kun je de prijzen van alle PS4 bundels en aanbiedingen vergelijken in een handig overzicht:

Aanbieding
PS4-bundel FIFA 20 Slim

PS4 Slim (500GB) + FIFA 20 met 2 controllers

Sony PlayStation 4 Console Slim 500GB + 2 Wireless Dualshock 4 Controllers + FIFA 20 + FUT-voucher + 14 dagen PS Plus – PS4 Pakket

Tijdelijk uitverkocht


Update over FIFA 19 PS4 bundels en aanbiedingen

Update 25-09-2018: Ondanks dat er officiële FIFA 19-bundels door Sony werden aangekondigd, bieden de Nederlandse webshops die niet aan. In plaats van een officiële bundel is er gelukkig wel een aanbieding, waarbij je de PS4 Slim 1TB met 2 controllers en het FIFA 19-spel ontvangt. Voor PS4 Pro-versies is de Nederlandse consument (voorlopig) aangewezen op buitenlandse webshops.

PlayStation 4 Slim bundels

Update 8-11-2016: De bundel met de PS4 Slim plus FIFA 17 en twee controllers is terug. Nedgame biedt het pakket aan voor een prijs van 398 euro. Momenteel is dat de enige webshop in Nederland die FIFA 17-bundels heeft.

Update 22-09-2016: Er zijn nu diverse bundels met de PlayStation 4 Slim beschikbaar. De zuinigere console wordt verkocht met de nieuwe games FIFA 17, Battlefield 1 en Call of Duty: Infinite Warfare.

De PlayStation 4 Slim is een nieuwe versie van de console, die compacter is dan de originele. De Slim verbruikt minder energie dan de standaard PS4, maar is qua hardware hetzelfde. De prestaties van de Slim zijn dus identiek aan de originele console.

De PS4 Slim wordt geleverd met een vernieuwde DualShock 4 controller. De controller is qua vormgeving en indeling hetzelfde als de oorspronkelijke, op het touchpad na. Daar is een venstertje gemaakt zodat het licht van de ingebouwde leds ook zichtbaar is als je hem in je handen hebt. Bij de oorspronkelijke controller is het licht alleen aan de achterzijde zichtbaar.


PlayStation 4, PS4 Slim en PS4 Pro specs vergelijken

Er zijn nu drie typen PlayStation 4-consoles op de markt: de standaard versie, de PS4 Slim en de PS4 Pro. Hoewel alle drie de systemen prima functioneren, zijn er wel degelijk verschillen. Zo is de Slim lichter en compacter, terwijl de Pro een hogere gameresolutie ondersteunt. In onderstaande tabel wordt een vergelijking gemaakt tussen de specificaties van de PS4-consoles:

Type

PS4 (Standaard)

PS4 Slim

PS4 Pro

Belangrijkste voordelen Kleiner model, nieuwe controller Betere GPU (ondersteunt daardoor 4K), nieuwe controller
PlayStation 4 Standaard PlayStation 4 Slim PlayStation 4 Pro
Uitgebracht op 29 november 2013 16 september 2016 10 november 2016
Opslagcapaciteit 500 GB of 1TB 500GB of 1TB 1TB
Maximale gameresolutie 1080p (Full HD) 1080p (Full HD) 2160p (4K UHD)
Controller DualShock 4 DualShock 4 V2** DualShock 4 V2**
CPU (processor) x86-64 AMD Jaguar, 8 cores x86-64 AMD Jaguar, 8 cores x86-64 AMD Jaguar, 8 cores
GPU (videokaart) 1.84 TFLOPS, AMD Radeon-gebaseerde graphics engine 1.84 TFLOPS, AMD Radeon-gebaseerde graphics engine 4,20 TFLOPS, AMD Radeon™-gebaseerde graphics engine
Geheugen GDDR5 8 GB GDDR5 8 GB GDDR5 8 GB
Input/Output Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) port 2x, AUX port 1x Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) port 2x, AUX port 1x Super-Speed USB (USB 3.1 Gen1) port 2x, AUX port 1x
AV Output HDMI out port (HDR Ondersteuning) HDMI out port (HDR Ondersteuning) HDMI out port (HDR Ondersteuning)
Networking Ethernet 1x, IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR Ethernet 1x, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0 Ethernet 1x, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0
Accessoires Mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 Mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 Mono headset x1, AC power cord x1, HDMI 2.0 cable x1, USB cable x1
WiFi Ja Ja Ja
Stroomverbruik Maximaal 165W Maximaal 165W Maximaal 310W
Afmetingen Ongeveer 275 x 53 x 305 mm Ongeveer 265 × 39 × 288 mm Ongeveer 295 × 55 × 327 mm
Gewicht 2,8 kg 2,1 kg 3,3 kg

Kun je met de PlayStation 4 Pro gamen in 4K resolutie?

Vergelijking tussen 4K, 1080p en 720p resolutieJa, de PS4 Pro speelt bepaalde games af in 4K-resolutie, waardoor ze er een stuk mooier uitzien. Voor grote titels – zogenaamde triple A-games – hebben een speciale PS4 Pro-versie, waardoor de verbeterde hardware van de Pro optimaal benut wordt. Om dat verschil waar te nemen, heb je wel een 4K-televisie nodig. Zonder zo’n tv zul je het verschil in resolutie niet echt merken. Wel draaien zware games als GTA 5 en Battlefield 1 dan soepeler, waardoor je geen last hebt van framedrops. Hier vind je de 41 games die bij release van de PS4 Pro een 4K-versie hadden.

PS4 DualShock 4 en DualShock 4 V2** Controller vergelijking

De PlayStation 4 Slim en Pro worden geleverd met de nieuwe DualShock 4 V2 Controller. Dit is een geüpdatete versie van de controller die bij de oude PS4 geleverd wordt. Het apparaat lijkt erg op het origineel. Zo is er niets veranderd aan de grootte en vormgeving. Wel is er gesleuteld aan de lightbar van de controller. Deze is nu ook aan de bovenkant (voorzijde) te zien, waardoor de gamer ziet welke kleur de controller aangeeft. Bij de oude controller is dit licht alleen aan de achterzijde te zien. De aanpassing is ook nuttig voor de PlayStation 4 Camera, die de controller hierdoor makkelijker kan volgen. Meer informatie over de PS4 controller is te lezen op deze pagina.


Welke harde schijf (hdd) moet ik kiezen voor mijn PS4?

De PlayStation 4 wordt momenteel verkocht met een harde schijf van 500 GB (gigabyte) en 1TB (terabyte). Dit staat voor de opslagcapaciteit van de spelcomputer, dus hoeveel games je kunt opslaan op de PS4. 1TB staat gelijk aan 1000 GB, dus de harde schijf is twee keer zo groot als die van 500 GB.

Ongeveer 100 GB van de beschikbare ruimte wordt gebruikt door het OS (besturingssysteem) van de PlayStation 4. Bij een harde schijf van 500 GB blijft dus ongeveer 400 GB over aan vrije ruimte voor games en andere apps (als Netflix en Videoland). Een PS4-game beslaat ruwweg 30 tot 40 GB. Dat betekent dat je op een harde schijf van 500 GB minstens tien spellen kunt zetten, terwijl een hdd van 1TB ruim twintig games kan opslaan.

Het hangt sterk af van je persoonlijke wensen of je de harde schijf van 1TB nodig hebt. Als je heel veel verschillende games wilt spelen, dan is de harde schijf van 1TB aan te raden. Maar ook met een hdd van 500 GB kun je prima uit de voeten. Mocht de harde schijf vol raken, kun je immers altijd nog een spel verwijderen dat je niet meer speelt. En anders is er zelfs nog een mogelijkheid om de harde schijf van je PS4 te vervangen voor een van 1 of zelfs 2 terabyte.


Welke games komen in een PS4-bundel?

Het is niet altijd te voorspellen welke games in een PlayStation 4-bundel verkocht gaan worden. Wel zijn er enkele algemeenheden in aan te geven: Het gaat vaak om zogenaamde triple A-games, grote titels waarvan voor release al duidelijk is dat ze populair zijn.

Hierbij kun je denken aan games als de nieuwe FIFA, Battlefield en Call of Duty. Verder komt er van exclusieve PlayStation 4-spellen – games die niet op andere consoles uitkomen – bijna altijd een bundel. Dit zijn spellen die door Sony zelf uitgegeven worden, waardoor het makkelijk is voor het bedrijf om ze te bundelen met de eigen PS4. Voorbeelden hiervan zijn Uncharted 4, Bloodborne en The Order: 1886.


PlayStation 4 los kopen of gaan voor een bundel?

Veel mensen vragen zich af of het verstandig is om de PlayStation 4 los te kopen, of om een voordeelbundel aan te schaffen. Sony kiest ervoor om jaarlijks enkele ‘grote’ gametitels te bundelen met de console, die dan bij release vaak voor 349 euro worden verkocht. Dit is ongeveer gelijk aan de prijs van de losse PlayStation 4.

De voorbij maanden verschenen bundels onder andere games als FIFA 17, Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare, GTA 5, Uncharted 4: A Thief’s End, Call of Duty: Black Ops 3 en Fallout 4. Soms kiezen retailers ervoor om zelf een bundel samen te stellen. Zo wordt FIFA 17 ook verkocht met daarbij een PS4, hoewel dit geen officiële bundel is van Sony.

Op het moment dat er een bundel beschikbaar is met een spel dat je aanspreekt, is het zeker voordelig om een PS4 bundel te prefereren boven een losse PS4. In de meeste gevallen krijg je het spel er bij zo’n PS4 pakket netto voor enkele tientjes (of zelfs minder) bij, terwijl de games los voor rond de 60 euro worden verkocht. Je voordeel loopt dan op tot zeker 50 euro.

Verouderde informatie: overige PS4 bundels

PS4 bundels

Naast twee bundels met Killzone: Shadow Fall zullen er nog meer PlayStation 4 bundels uitgebracht gaan worden. Zo is het zeker dat er een voordeelbundel op de markt komt voor Assassin’s Creed IV: Black Flag en een bundel voor InFamous: Second Son. Echter zijn deze bundels nog niet in Nederland te bestellen. Wanneer deze wél in Nederland te koop zijn, zullen wij dat direct op deze pagina plaatsen.

Waarom een PS4 bundel kopen?

Met een PS4 bundel heb jij extra voordeel op de aankoop van een PlayStation 4, in combinatie met een game. Alle PlayStation 4 bundels leveren je dus een voordeel op bij de aankoopprijs. Neem de tweede bundel van Killzone.

Een PS4, de game, twee controllers en een PlayStation Camera kosten bij Bol.com bij elkaar € 588,97. Gezien de prijs van deze bundel (€ 399,99), betekent dit voor jou een voordeel van maar liefst € 88,98! Het kopen van een bundel is dan ook uiterst verstandig, en geeft je in het geval van dit voorbeeld de mogelijkheid om bijvoorbeeld een extra gratis game bij jouw bundel te kopen.

Waarom is de Killzone bundel nog de enige bundel die te bestellen is?

Bol.com heeft recent laten weten dat men eerst alle mensen met een pre order van de standaardbundel een console gaan bezorgen. Daarna zullen zij pas overgaan tot het aanbieden van de verschillende bundels. Het kan daarom nog wel enkele weken duren voordat er andere bundels te bestellen zijn in Nederland.

Uiteraard is het mogelijk om eerst een standaardbundel te reserveren, en PS4 games los bij de bestelling te plaatsen.

458 Comments
 1. Reply K.H 27 september 2018 at 10:35

  komen er in December ook bundels uit? met Sint of kerstman? Groetjes

 2. Reply DeGameMan 25 februari 2018 at 13:40

  Komt er misschien nog een Rocket League in de mediamarkt ofzo

 3. Reply Rutger van der Vegt 30 oktober 2017 at 18:16

  Op dit moment is de ps4 pro 1 tb + cod ww2 + extra controller bundel maar 377 eu bij de mediamarkt > megadeal!

 4. Reply Diaz Arif 30 juni 2017 at 12:20

  Enig idee of er deze soldenperiodes nog een nieuwe bundel met andere games op de markt gaat komen?

  • Reply PlayStation 4 Club 9 juli 2017 at 11:33

   In augustus zal Sony naar alle waarschijnlijkheid komen met een officiële bundel met Uncharted: The Lost Legacy. Verder is het afwachten of de webshops zelf nog grote aanbiedingen gaan houden, daar hebben wij helaas geen zicht op.

 5. Reply Tdenizz 1 juni 2017 at 17:45

  Wat is het beste spel voor ps4

 6. Reply Rutger 8 mei 2017 at 09:14

  Is er al iets bekend over een nieuwe PS 4 Pro bundel? Volgens mij liep de huidige actie officieel tot 30 april.

 7. Reply Jasper 15 februari 2017 at 17:18

  Kan ik deze bundel nog ergens kopen? PS4-BUNDEL FIFA 17 MET 2 CONTROLLERS

  Update 10-10-2016: Lange tijd leek het er niet van te komen, maar de webshops komen nu toch met een PlayStation 4-bundel met FIFA 17 en twee controllers. De bundel met de extra controller werd verwacht, maar bleef bij release van de game achterwege. Anderhalve week later – helaas op het moment dat vele geïnteresseerden de bundel met 1 controller al zullen hebben gekocht – is de aanbieding dan toch verschenen.

  De bundel staat te koop voor 333 euro en bevat de PlayStation 4 Slim met een harde schijf van 1TB. Verder ontvang je twee controllers, de game en alle gebruikelijke andere accessoires (mono headset, AC power cord, HDMI kabel en USB kabel).

 8. Reply Jasper 15 februari 2017 at 17:16

  Kan ik deze bundel nog ergens kopen voor EUR 333,=? PS4-BUNDEL FIFA 17 MET 2 CONTROLLERS

  Update 10-10-2016: Lange tijd leek het er niet van te komen, maar de webshops komen nu toch met een PlayStation 4-bundel met FIFA 17 en twee controllers. De bundel met de extra controller werd verwacht, maar bleef bij release van de game achterwege. Anderhalve week later – helaas op het moment dat vele geïnteresseerden de bundel met 1 controller al zullen hebben gekocht – is de aanbieding dan toch verschenen.

  De bundel staat te koop voor 333 euro en bevat de PlayStation 4 Slim met een harde schijf van 1TB. Verder ontvang je twee controllers, de game en alle gebruikelijke andere accessoires (mono headset, AC power cord, HDMI kabel en USB kabel).

 9. Reply Peter Wagemakers 6 februari 2017 at 10:41

  Is er al iets bekend over een aanbieding/pakketbundel met een PS4 Pro. Hoop dat er snel 1 komt want sta al in de startpositie 🙂

 10. Reply Lars 8 januari 2017 at 12:42

  Hebben Julie been aanbieding met been PS4 slim met 3 controllers voor 300 euro???

  • Reply Max 28 januari 2017 at 09:09

   Natuurlijk niet

 11. Reply Piet 6 januari 2017 at 14:43

  Zijn er officiele PS4 Pro bundels aangekondigd? Of limited edition PS4 Pro consoles?

 12. Reply Alfons 19 december 2016 at 22:08

  Komen er toevallig (snel voor kerst haha) nog bundels als 1 tb playstation 4 slim met f1 en Battlefield 1 + extra controller?

  • Reply PlayStation 4 Club 20 december 2016 at 18:10

   Wij hebben helaas geen informatie over komende aanbiedingen van de verschillende webshops.

 13. Reply Kees 19 december 2016 at 08:55

  Leuk hoor al die bundles, maar ik raad iedereen aan toch rond te kijken. Hier staat bv een bundle 500Gb plus battlefield voor 288 bij Nedgame. Kijk ik bij Mediamarkt, staat de 500 gb er voor 222 op en battlefield voor 52. Samen 274. Dus 18 euro goedkoper dan de Nedgame bundle.

  • Reply PlayStation 4 Club 19 december 2016 at 16:51

   We vermelden die losse PS4 van 222 euro dan ook tussen de bundels, vanwege het grote prijsvoordeel. Het is natuurlijk altijd verstandig om te bekijken of het los bestellen van console + game goedkoper is dan een bundel.

 14. Reply Anoniem 16 december 2016 at 07:54

  Komt de bundel 1 tb playstation 4 slim met GTA 5, Infinite warfare + modern warfare remasterd en Battlefield 1 nog terug? Ik was net te laat….

  • Reply PlayStation 4 Club 19 december 2016 at 16:52

   De bundels met CoD: Infinite Warfare zullen helaas niet meer terugkeren.

 15. Reply Sid 15 december 2016 at 21:38

  Komen de uitverkochte bundels terug

  • Reply PlayStation 4 Club 19 december 2016 at 16:52

   De bundels met CoD: Infinite Warfare zullen helaas niet meer terugkeren

 16. Reply ANONIEM 6 december 2016 at 19:11

  Komt er nog een bundle. waarvan de bundel playstation 4 slim + Call of duty legacy edition + fifa 17 bevat?

  • Reply PlayStation 4 Club 9 december 2016 at 10:50

   Die bundel is er, maar dan krijg je er ook nog GTA 5 bij. De verwachting is dat de bundel zonder GTA 5 erbij niet terugkomt, omdat dit al de laatste op voorraad zijn.

 17. Reply bas 16 november 2016 at 15:54

  kan je met ps4 slim ook met ps4 normaal online

  • Reply PlayStation 4 Club 16 november 2016 at 23:48

   Je bedoelt of je als PS4 Slim-gamer ook tegen spelers met een normale PS4 kan komen? Ja, dat is het geval. Je kunt ook PS4 Pro-spelers treffen, omdat alle consoles binnen dezelfde PlayStation-familie vallen.

 18. Reply Lucas 14 november 2016 at 13:52

  Komt er misschien ook nog een bundel met de ps4 slim + gta 5 + bo3 ?

 19. Reply Pieter 25 oktober 2016 at 15:05

  Hallo!
  Ik zat te denken om binnenkort de PS4 Pro te pre orderen, maar verwachten jullie dat rond de release ook al game bundels met de PS4 Pro worden uitgebracht (zoals bv Battlefield 1) of zou dat langer duren? Ben niet echt bekend met console releases. Of zou het hooguit 20 euro verschil geven oid? Heb niet veel zin om te wachten met mijn aankoop, maar de afweging dat hij uitverkocht zou kunnen raken, of dat er juist een bundel komt + sinterklaas korting is wel lastig.

  • Reply PlayStation 4 Club 25 oktober 2016 at 18:20

   Webshops informeren ons niet over hun aanstaande aanbiedingen, maar kijkend naar het korte verleden: vlak na release van de PS4 Slim verschenen nieuwe bundels met onder anderen de nieuwe FIFA, Call of Duty en Battlefield. Daaruit valt af te leiden dat dit waarschijnlijk ook met de PS4 Pro gaat gebeuren, maar met 100% zekerheid is dat voor ons niet te zeggen.

   • Reply Pieter 25 oktober 2016 at 18:49

    Bedankt! Ik zal dan maar eerst even enkele weken na release wachten en zien of er iets opduikt hier 🙂

 20. Reply iemand 24 oktober 2016 at 20:40

  komt er ook een ps4 bundel met battlefield 1 en black ops 3?

 21. Reply rob 18 oktober 2016 at 09:50

  Vraag wanneer komt hij en waar de FIFA 17 met twee controllers kan hem niet vinden

  • Reply PlayStation 4 Club 18 oktober 2016 at 23:18

   De bundel van FIFA 17 met twee controllers is inmiddels weer uitverkocht.

 22. Reply freddy 2 oktober 2016 at 01:45

  In Belgie nu bundels van ps4+fifa17 of ander top game voor 279 of 289 of 299euro

 23. Reply Hi 30 september 2016 at 13:39

  Komt er ook nog een bundel van FIFA 17 met 2 controllers? Dat wil ik supergraag weten.

  • Reply PlayStation 4 Club 30 september 2016 at 14:47

   Momenteel lijkt het erop dat de webshops niet komen met een FIFA 17-bundel met 2 controllers. Wellicht komt een dergelijke aanbieding rond de feestdagen nog.

   • Reply pieter 11 oktober 2016 at 19:20

    Ik heb de fifa 17 bundel met ps4 slim en 1 controller gehaald + zelf een extra controller erbij gekocht. Hij is vandaag binnen gekomen en op de site staat nu wel opeens de bundel met 2 controllers. Wat kan ik het beste doen? ik heb dus €392.99 betaalt in plaats van de €333,- die op de website staat…

    • PlayStation 4 Club 13 oktober 2016 at 13:32

     Je kunt het beste even contact opnemen met de webshop waar je hem gekocht hebt. Mogelijk valt daar wat mee te regelen. Anders heb je altijd het recht om binnen 14 dagen na je aankoop de bestelling te retourneren, dan zou je een nieuwe bestelling kunnen plaatsen van de bundel met 2 controllers.

 24. Reply iemand 24 september 2016 at 21:37

  De bundel met infinite warfare legacy edition staat niet bij bart smit maar een week geleden zag ik die nog wel staan klopt dat?

  • Reply PlayStation 4 Club 25 september 2016 at 15:00

   Klopt, Bart Smit heeft die bundel om onduidelijke reden weer weggehaald. Waarschijnlijk komt-ie binnenkort wel terug daar, en anders zijn er nog andere webshops die hem hebben.

 25. Reply Jord vP 30 augustus 2016 at 16:51

  komt er ook een PS4 FIFA 17 bundel

 26. Reply olav mulder (keol parkour) 19 augustus 2016 at 13:11

  Komt er eem bundel met f1 2016

  • Reply PlayStation 4 Club 26 september 2016 at 12:47

   Er zijn nu twee bundels met F1 2016, zie het overzicht voor meer informatie.

 27. Reply Maurice 14 augustus 2016 at 15:38

  Is er inmiddels al iets meer bekend over eventuele aangekondigde bundels? Misschien met de nieuwe Tomb Raider?

  Of een losse PS4 1TB met 2 controllers?

 28. Reply Tolga Deniz 14 juli 2016 at 13:31

  wat zijn de beste spellen voor de ps4?

 29. Reply Livy 9 juli 2016 at 19:46

  Is er geen PS4 + Rocket League + Call Of Duty Black ops 2? 🙁

 30. Reply Elano van der Kaa 7 juni 2016 at 08:28

  Ik wil deze week een Ps4 gaan kopen maar vroeg me af komt er niet al bijna een ps5 uit(als die komt)

 31. Reply Psfreak 6 juni 2016 at 11:48

  Pes bundel is 500gb (zoals in de titel), niet 1tb (zoals in de beschrijving) 😉

 32. Reply Charlie 19 mei 2016 at 16:27

  Nog iets bekend over aankomende bundels voor volgende week ?

  • Reply PlayStation 4 Club 20 mei 2016 at 20:32

   Er is ons niets bekend over bundels die er op korte termijn aankomen. Er staan ook geen grote titels op punt van uitkomen, dus de verwachting is dat er de komende tijd weinig bijkomen.

 33. Reply M. Bas 4 mei 2016 at 13:58

  Beste ps4Club,
  De bovenstaande voordeelbundel “PS4 (500GB) + RATCHET & CLANK + EXTRA CONTROLLER” kan ik helaas niet terug vinden bij Bol.com en Nedgame zoals jullie aangeven, is jullie informatie voorziening wel up to date?

  • Reply PlayStation 4 Club 4 mei 2016 at 21:57

   De informatie klopte inderdaad niet meer. Beide webshops hebben de bundel teruggebracht naar 1 controller in plaats van 2.

 34. Reply vraag 6 maart 2016 at 16:16

  wat zou ik beter kopen een ps4 met 500gb of 1tb en is er een bundel met need for speed 2015 in???

 35. Reply Deniz 20 februari 2016 at 18:21

  Welk spel is leuker
  Star wars battlefront of metal gear solid 5?

  • Reply Dirk 22 februari 2016 at 14:13

   star wars battlefront

  • Reply predatorblabla 27 februari 2016 at 22:41

   Metal gear solid 5 want battlefront is echt een teleurstelling vind ik

  • Reply Random 29 februari 2016 at 15:03

   gta 5

 36. Reply joris 16 februari 2016 at 18:23

  net bij bol.com besteld, zie ik nu dat redcoon een betere actie heeft. ):

  • Reply PlayStation 4 Club 17 februari 2016 at 17:02

   Je kunt je bestelling altijd nog annuleren of retourneren bij Bol, mocht je dat willen.

 37. Reply Djurre 16 februari 2016 at 12:41

  Hoelang blijven deze aanbiedingen van bol.com staan???
  Of weten jullie dat ook niet??’
  Graag snel reactie

 38. Reply Bastiaan 3 februari 2016 at 20:43

  Alle bundels zijn uitverkocht 🙁 Komen die nog terug ?????

  • Reply cool 3 februari 2016 at 22:17

   nee

  • Reply PlayStation 4 Club 4 februari 2016 at 15:37

   Uitverkochte bundels komen meestal niet meer terug. Wel komen er altijd weer nieuwe.

 39. Reply hans 1 februari 2016 at 12:00

  zo te zien heeft Redcoon deze week een actie met PlayStation > http://www.redcoon.nl/rc-gaming

 40. Reply Deniz 31 januari 2016 at 15:25

  Ik wil nieuw spel halen maar weet niet welke kan iemand paar leuke spellen noemen ik twijfel tussen metal gear solid 5 en gta 5

  • Reply Jasper 3 februari 2016 at 19:19

   Black ops 3 en gta en fifa 16

  • Reply Netanel 4 februari 2016 at 19:52

   Ik zou GTA V halen als ik jou was.

  • Reply _ 15 februari 2016 at 20:02

   Black ops 3 kocht ik als eerste, maar denk dat gta wel leuker is. Misschien omdat ik niet de voorgaande black ops heb gespeeld. Ik zou gta sws doen

 41. Reply jeroen 30 januari 2016 at 18:41

  Wou de bundel bij intertoys bestellen met gta5 erbij voor €349,-, maar was helaas al uitverkocht.
  Ga morgen maar een losse ps4 met gta5 halen bij de mediamarkt.
  Verder iemand ervaringen met F1 2015? Lijkt me wel een vet spel (weet alleen niet wanneer 2016 uitkomt). iemand meer info hierover?

  En Gran Torismo 7 weet iemand wanneer ze die op de markt willen brengen.

  Mvg,

 42. Reply mahmut 30 januari 2016 at 17:18

  Komen er nog nieuwe bundels?

 43. Reply Ilyboy 28 januari 2016 at 20:24

  Komt er een paas actie ps4 500gb voor 299,99,-

 44. Reply Djurre 26 januari 2016 at 18:36

  komt er ook nog een bundel met need for speed??

  • Reply PlayStation 4 Club 27 januari 2016 at 02:25

   Er is geen officiële bundel met Need for Speed geweest, maar Bol heeft hem tijdelijk wel als aanbieding bij een PlayStation 4-console aangeboden. Mogelijk komt dat nog eens terug, maar dat is lastig te voorspellen.

 45. Reply Deniz 25 januari 2016 at 12:32

  Komt er ps4 1tb in wit?

 46. Reply Smikkelbeer 24 januari 2016 at 20:10

  Bij de mediamarkt staat dan consoles niet meedoen in de btw actie bedoelen ze hiermee de playstations en xboxen

  • Reply PlayStation 4 Club 25 januari 2016 at 01:57

   Ja, de PlayStation- en Xbox-consoles zijn uitgesloten van deelname.

   • Reply Netanel 4 februari 2016 at 19:53

    Wat een boeven hé.

 47. Reply Janneke 24 januari 2016 at 15:25

  Ook ik heb een vraag: de aanbieding bij Bart Smit voor 379 euro gaat dat om een 1100 model?

 48. Reply stef 24 januari 2016 at 12:09

  ik heb een vraag. is nedgame een betrouwbare site?

  (graag zo snel mogelijk antwoord.)

 49. Reply Timothy Wouters 23 januari 2016 at 18:43

  Ben net in Bartsmith gaan zien. De toestellen die ze daar hebben. Dit is de Destiny en batman bundel. Allemaal oud model cuh-11xx
  In game mania komt de 1TB + far cry primal uit eind februari ( rond 23 februari) voor 380euro. Heb deze besteld. Jammer dat ik zo lang moet wachten maar vind nergens een goede bundel

  • Reply tt 29 januari 2016 at 16:31

   Far Cry primal is ook nog niet eens uit he :s

 50. Reply Random 23 januari 2016 at 18:40

  Zal er een nieuwe aanbieding komen voor de paasvakantie ?

 51. Reply Thomas 23 januari 2016 at 13:56

  bij de btw dagen van mediamarkt kun je dan ook een playstation plus abbonoment kopen en games

  • Reply .. 24 januari 2016 at 11:13

   Alleen games

 52. Reply Deniz 23 januari 2016 at 10:12

  Wilt iemand me uitlegge wat het verschil is tussen series?

  • Reply PlayStation 4 Club 23 januari 2016 at 12:57

   Er is een 1100-serie en een 1200-serie. De 1200-serie is nieuwer, energiezuiniger en stiller dan de 1100.

   • Reply Richie 23 januari 2016 at 13:03

    En alle 1200 series zijn dus van 1TB?

    • PlayStation 4 Club 23 januari 2016 at 13:14

     Nee, je hebt zowel van de 500GB- als 1TB-versie een 1200-serie.

    • Danielle Rentrop 12 maart 2016 at 13:20

     Maar hoe weet je dan welke versie het is?
     iedereen wil liever zuiniger&stiller…
     ik kan het bij bol.com niet vinden

 53. Reply Playstation 22 januari 2016 at 20:41

  Is het mogelijk in de toekomst om Nuketown te krijgen op Black ops3? gratis of voor een klein bedrag?
  Of kan dat niet?

  • Reply PlayStation 4 Club 23 januari 2016 at 13:04

   Nuketown is niet meer los verkrijgbaar. Alleen als je een Nuketown Edition van Black Ops 3 koopt kun je nog aan de map komen.

  • Reply tt 29 januari 2016 at 16:32

   Hij zit bij de 1TB

 54. Reply Timothy Wouters 21 januari 2016 at 23:36

  ben afkomstig van België en had vandaag een van de laatste 1TB modellen (CUH-1216B) gevonden. Pak met extra controller voor 399.. Iets in mij twijfelt echter. 1) Maakt de 1TB versie echt zoveel meer geluid dan de 500GB? 2) Zijn deze 1TB versies nu wel de beteren? want anders neem ik 500GB maar iedereen zegt dat dit snel vol is..

  Jammer dat er, in België dan toch, geen andere bundels zijn.. Heb niet meteen behoefte aan 2 controllers (toch niet een extra zwarte) .. Wat zou ik doen? Hem kopen als laatste of de 500 GB nemen?

  • Reply PlayStation 4 Club 23 januari 2016 at 13:05

   1. Je hebt zowel van de 1TB- als van de 500GB-versie een stiller en energiezuiniger 1200-model. Dat is dus niet alleen voor 1TB-versies zo.
   2. Of 500GB te weinig is is heel erg afhankelijk van je persoonlijke wensen. Als je erg veel verschillende games wilt spelen kan het inderdaad te weinig zijn.

   • Reply Vraag 23 januari 2016 at 16:33

    Is die bundel met 2 controllers en 1 TB van redcoon een nieuwe of oude versie?

    • Timothy Wouters 23 januari 2016 at 18:42

     nieuwe, maar ik heb deze in Fnac gevonden.

 55. Reply Kereltjezonderps4 21 januari 2016 at 20:39

  Zal de PS4 in de BTW actie komen van de Mediamarkt?

  • Reply PlayStation 4 Club 22 januari 2016 at 15:21

   Waarschijnlijk wel. Vorig jaar zat de PS4 in ieder geval wel in deze actie, maar toen had Mediamarkt weinig voorraad, dus waren ze al snel uitverkocht.

   • Reply Kereltjezonderps4 22 januari 2016 at 18:15

    En wanneer wordt er bekend welke producten er meedoen?

    • PlayStation 4 Club 23 januari 2016 at 01:49

     Mediamarkt maakt nooit van tevoren bekend of ze de actie gaan doen en welke producten dan meedoen. Vorig jaar deden de games niet mee, maar consoles wel, dat zal dit jaar ook wel zo zijn.

    • PS4 23 januari 2016 at 09:54

     En weet je of toevallig bundels ook meedoen? Want ik zie vandaag een goede deal op redcoon van 377 euro ps4 met 2 controller of zal ik wachten op de Mediamarkt??

    • PlayStation 4 Club 23 januari 2016 at 13:10

     Het vorige antwoord was niet correct, onze excuses daarvoor. Het zijn juist de games die wel meedoen aan de actie, maar de consolehardware niet.

    • Thx Site 23 januari 2016 at 13:21

     Oké bedankt ik heb hem al bij redcoon besteld:)

   • Reply Rudolf 24 januari 2016 at 19:36

    Consoles zijn uitgesloten bij de btw actie van mediamarkt. Zie de voorwaarden!

 56. Reply PS4Freak 19 januari 2016 at 21:06

  Zal er nog een prijsverlaging zijn voor PS4? of kan ik hem beter nu kopen?

  • Reply PlayStation 4 Club 20 januari 2016 at 15:50

   Hoe ouder de PlayStation 4 wordt, hoe lager de prijs. Uiteindelijk zal de prijs dus weer omlaag gaan, maar het is niet te voorspellen hoe snel dat zal gaan.

 57. Reply Ps4koper 16 januari 2016 at 16:13

  Want die op Nedgame is al een tijdje uitverkocht

 58. Reply Ps4koper 16 januari 2016 at 16:12

  Komt er nog een leuke bundelaanbieding voor ps4 500gb + black ops 3

 59. Reply PS4Freak 16 januari 2016 at 12:26

  Klopt het dat er binnenkort de map Nuketown voor iedereen te downloaden is? dus gratis

 60. Reply PS4Freak 14 januari 2016 at 19:00

  Is het mogelijk dat er nog meer ps4 bundels komen dit jaar?

  • Reply PlayStation 4 Club 15 januari 2016 at 16:28

   Er komen zeker nieuwe PS4-bundels dit jaar, bijvoorbeeld voor de games Uncharted 4 en Far Cry Primal verwachten we zeker een bundel.

   • Reply PS4Freak 15 januari 2016 at 20:02

    En komen er nog meer goede bundels met bekende games zoals BO3,FIFA16? Met extra controller?

    • #PS4ISBAAS 29 maart 2016 at 12:19

     Ja nu bij de Carrefour is er ps4 en bo3 en een 2de controller voor 375 euro*

 61. Reply agjahkj 6 januari 2016 at 19:08

  Net ouders overtuigt om een ps4 te kopen, zijn er geen leuke aanbiedingen. Een idee wanneer er nieuwe zijn? :/

  • Reply PlayStation 4 Club 7 januari 2016 at 14:19

   Dat is zo vlak na de feestdagen lastig te voorspellen. Webshops kondigen hun acties ook bij ons niet van tevoren aan. Het advies is daarom om de komende tijd de aanbiedingen goed in de gaten te blijven houden.

  • Reply Miwo4000 7 januari 2016 at 18:56

   De 1 TB bundel met twee controllers is toch ook een leuke aanbieding? Bij mediamarkt 377. Bart Smit 399. Toch 50 euro korting

   • Reply agjahkj 8 januari 2016 at 17:07

    Is wel intressant ja, maar ik ga toch nooit een tweede controller gebruiken. Misschien handig als de ander leeg is maar dan heb ik toch liever een spel erbij.

 62. Reply Ps4freak 6 januari 2016 at 16:02

  Zou er nog een ps4+500gb kunnen komen voor 299??

  • Reply cc 8 januari 2016 at 17:08

   Was helaas alleen een aanbieding voor de feestdagen

 63. Reply joris 5 januari 2016 at 20:38

  en een playstation in de game mania is €335 en met black ops III is het €379

 64. Reply joris 5 januari 2016 at 20:27

  komt er nog een losse playstation aanbieding?

 65. Reply Cris 5 januari 2016 at 19:52

  Komt er ook een aanbieding PlayStation 4 1tb + FIFA 16 onder de 370€

 66. Reply Tijmen 4 januari 2016 at 10:16

  Waar aan kun je zien of de ps4 uit de 1100 serie komt of de 1200?

  • Reply Hedzer Wiersma 5 januari 2016 at 08:02

   Staat op de zijkant van de ps4 doos.

 67. Reply j 3 januari 2016 at 16:47

  Heb ik genoeg aan die 500 GB? ik ben niet z’n game freak. (Sony PlayStation 4 Console (500GB) + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Destiny – The Taken King + Call of Duty: Black Ops 3 + BigBen Dual Charger – PS4 Bundel) Lijkt mij de juiste keuze of ?

  • Reply PlayStation 4 Club 3 januari 2016 at 16:54

   Als je niet enorm veel gamet heb je aan die 500 GB zeker genoeg. Op dit moment is de bundel die je noemt dan zeker het meeste waar voor je geld.

  • Reply Hedzer Wiersma 5 januari 2016 at 08:06

   De ps4 is uitbreidbaar. Later kan je dus altijd uitbreiden tm max 2tb een losse hardeschijf van 2tb is vele malen goedkoper dan voor een 1tb variant te kiezen. Een spel is ongeveer 50gb groot dus zou je alles online kopen heb je plek voor 10 spellen. De 500gb is meer dan genoeg voor jou, maar vergelijk je deal wel even met de deal die de mediamarkt momenteel aanbied.

 68. Reply Ps4?? 3 januari 2016 at 09:40

  Komt er nog een bundel met gta en black ops 3

 69. Reply Rob Stalenburg 3 januari 2016 at 09:23

  op redcoon met code redcoon25extra is de bundel ps4 uncharted nu 414 euro.
  Alleen is deze 1tb bundel de 1200 serie ?

  • Reply PlayStation 4 Club 3 januari 2016 at 17:02

   Dit is bij ons helaas niet bekend. Ik adviseer je daarom om even contact op te nemen met Redcoon.

 70. Reply Daan 1 januari 2016 at 02:38

  Komt er nog een just cause 3 bundle?!

 71. Reply charlie drie 29 december 2015 at 11:18

  is er ergens iets bekend over aankomende bundels in januari ofzo ?

 72. Reply Hedzer Wiersma 28 december 2015 at 23:37

  Vorige week een PS4 gekocht bij de mediamarkt 500GB 1200 serie met 1 controller voor 288 euro !

 73. Reply Jack 28 december 2015 at 16:40

  Gamemania heeft een interessante pre-order bundel: PS4 1TB (1200-serie) + extra controller voor €379. Beste deal op dit moment, mee eens? Lijkt er overigens op dat de kerst stuntacties met name waren/zijn om van de oudere 1100-serie af te komen (MediaMarkt/Bol.com).

  • Reply Niels 28 december 2015 at 17:36

   bij de 500 gb is dat niet het geval maar daar stunten ze ook mee. Maar hoe zie je dat die pre order van Game Mania 1200 serie is? want ik zie dit niet op hun website staan. zou inderdaad dan een goede deal zijn

   • Reply Jack 29 december 2015 at 12:43

    Bevestigd door Gamemania: alle 1TB consoles zijn uit de 1200serie

 74. Reply Thomasss 28 december 2015 at 14:33

  Zou er nog een PS4 (500gb) in januari komen voor onder de €300,- ?

 75. Reply greg 28 december 2015 at 13:34

  Zullen er tijdens de wintersolden in januari ook nog prijsdalingen zijn op de ps4 bundels?

  • Reply Thomasss 28 december 2015 at 14:31

   Ja en andere bundels

 76. Reply Niels 27 december 2015 at 19:20

  In hoeverre is redcoon te vertrouwen? De bundel die jullie laten zien is echt de beste op het moment maar hoor verschillende berichten over redcoon.

  • Reply PlayStation 4 Club 27 december 2015 at 22:13

   Redcoon staat bij ons te boek als zeer betrouwbare partij, anders zouden we ze ook niet op onze site vermelden.

  • Reply David 28 december 2015 at 11:53

   Die hebben de aanbieding er gauw uitgehaald helaas…

 77. Reply Joery 24 december 2015 at 12:46

  Tot wanneer zijn de aanbiedingen?

  • Reply Ronald 24 december 2015 at 15:55

   Het zijn kerstaanbiedingen dus wat denk je zelf?

 78. Reply Mehmet 19 december 2015 at 12:14

  PS4 + Fifa 16 van Nedgame voor € 338,- uitverkocht

 79. Reply Phantom 18 december 2015 at 18:20

  komt er nog een actie van PS plus van 365 dagen?

 80. Reply Jan 17 december 2015 at 17:02

  Black ops 3 of gta kopen?

 81. Reply Jeroen 16 december 2015 at 20:38

  Zijn jullie bekend met de website tronicscorner? De pakketten zijn hier aanzienlijk goedkoper, enig idee of dit betrouwbaar is ?

  • Reply Mark 17 december 2015 at 17:01

   Als je goed kijkt zie je bijvoorbeeld bij een playstation Exclusief 270 euro btw
   Als het al zou aankomen zou er dus een prijskaartje van 300 euro hoger aan kunnen hangen.
   Hou het maar bij de betrouwbare sites 😉

  • Reply David 28 december 2015 at 11:53

   ‘Webshop TronicsCorner.nl is nep’ Fraudehelpdesk

   Eerste hit op Google 😉

 82. Reply Henk 16 december 2015 at 00:06

  Komt er ook een actie met een 1TB ps4 en een extra controller en evt spel voorkerst of voor het nieuwe jaar?

  • Reply aa 17 december 2015 at 16:57

   Nope

 83. Reply Selpeter 15 december 2015 at 17:53

  Komen er nog nieuwe acties voor de feestdagen of zijn dit ze allemaal?

 84. Reply Jacques 15 december 2015 at 01:34

  Is het niet verstandiger nu een losse ps4 (500 gb) en FIFA 16 en een extra controller bij mediamarkt te halen voor €401,- of is er ergens een bundel die goedkoper is?

  • Reply PlayStation 4 Club 15 december 2015 at 13:40

   Dan ben je nog iets goedkoper uit als je de huidige bundel met FIFA 16 bij Nedgame koopt + een losse extra controller bij Mediamarkt. Dat zou dan 338 + 55 = 393 euro kosten.

 85. Reply Rens van Asten 13 december 2015 at 21:48

  Ik heb gehoord dat er een ps4+BO3+ 1 jaar PlayStation plus bundel komt voor 400 euro
  is dat waar?

  • Reply PlayStation 4 Club 14 december 2015 at 13:56

   Daarover is bij ons niks bekend.

   • Reply Robbe 14 december 2015 at 18:37

    Maar je kan wel al voor 479 euro een ps4 met 1TB kopen bij mediamarkt en dreamland en nu kan je ook al voor 279 euro bij mediamarkt een ps4 kopen met 500 GB

 86. Reply rutger 12 december 2015 at 22:15

  Nu de prijzen sterk gedaald zijn blijven die zo, of is dit alleen voor de feestdagen?
  En bij cod bo 3 zit daar de bonus map bij?

  • Reply PlayStation 4 Club 12 december 2015 at 23:03

   Waarschijnlijk is dit alleen voor de feestdagen.
   Bij de 1TB-versie van de Black Ops 3-bundel zit de bonusmap Nuketown, bij 500GB-versie niet.

   • Reply rutger 13 december 2015 at 18:58

    Dus warneer zullen ze voorbij zijn?

    • PlayStation 4 Club 14 december 2015 at 11:29

     Dat verschilt per webshop, maar dat zal rond 20 december zijn.

 87. Reply GunterO 12 december 2015 at 10:21

  Deze bundel “Sony PlayStation 4 Console 1TB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Assassin’s Creed Syndicate + Watch Dogs (download)” aan €339,- is volgens de website van bol.com voor een 500GB versie, niet 1TB. Foutje? Of zie ik dat verkeerd?

 88. Reply maikel 11 december 2015 at 10:42

  tot wanneer is de actie van redcoon ‘geldig’ ???

 89. Reply remco 10 december 2015 at 17:54

  Hallo,
  komt er komende weken een actie met bo3, en gta of syndicate?
  of komt er een met online er al bij?

  • Reply PlayStation 4 Club 11 december 2015 at 18:40

   De bundels met die games zijn nu in prijs verlaagd naar ongeveer €338,-.

   • Reply rutger 12 december 2015 at 22:06

    Blijven dit de prijzen of is het alleen een actie?

    • PlayStation 4 Club 14 december 2015 at 13:57

     Het is een actie voor Kerst, dus daarna zullen de prijzen weer stijgen.

 90. Reply GunterO 8 december 2015 at 14:32

  Komt er toevallig een actie rond kerstmis / nieuwjaar vergelijkbaar met de Black Friday acties?

  Ik was nl. net te laat voor de
  “Sony PlayStation 4 1TB + Extra Controller + Uncharted: The Nathan Drake Collection Zwart” actie tegen €389 :-/

 91. Reply Angel Daverveld 1 december 2015 at 22:47

  Is het mogelijk om een externe erop aan te sluiten ? Zo dat een ps4 1tb niet noodzakelijk is.

  • Reply PlayStation 4 Club 2 december 2015 at 15:22

   De PS4 ondersteunt externe HDD’s enkel om video-opnames te exporteren, die je met de shareknop en Share Factory hebt gemaakt.

   Het is onmogelijk om de externe HDD te gebruiken voor andere zaken zoals media afspelen (eigen video, muziek, foto’s) of games opslaan/afspelen.

   Aan het gebruik van een externe harde schijf heb je dus niet zoveel. Wel kun je vrij eenvoudig de interne HDD van de PS4 vervangen.

   • Reply Angel Daverveld 7 december 2015 at 12:37

    Thanx voor de uitleg!

 92. Reply Rens van Asten 30 november 2015 at 21:03

  Komt er nou nog een goedkope black ops 3 bundel?

  • Reply rutger 12 december 2015 at 22:07

   338 euro is aardig goedkoop toch

 93. Reply aj 25 november 2015 at 21:03

  Iemand al een idee wat de bundels rondom sinterklaar ens kerst zijn/worden?

 94. Reply roland 25 november 2015 at 20:22

  is er een witte ps4 te koop met 1 TB?

  • Reply PlayStation 4 Club 25 november 2015 at 23:01

   Nee, de 1TB-variant van de PlayStation 4 is er alleen in het zwart.

 95. Reply Sjaak traap 25 november 2015 at 18:53

  Is er ook een PS4 500gb met Assassins creed syndicate bundel? En is er ook ergens te vinden welke bundels er binnenkort komen?

  • Reply Just_a_Geek 25 november 2015 at 21:12

   Er is er een bij Game Mania voor maar 359 euro

 96. Reply Ricardo van dingelen 17 november 2015 at 16:44

  Komt er ook nog een bundel met fifa 16 en en psn kaart?

 97. Reply Piet Precies 16 november 2015 at 20:24

  Vind de bundels behoorlijk tegenvallen. Na de prijsdaling eigenlijk nog geen acceptabele bundel gezien (500gb). Hopelijk komt er met sinterklaas/kerst iets leuks voorbij 🙂

 98. Reply Julien 15 november 2015 at 22:09

  Is er ook al een bundel met PlayStation plus erbij inbegrepen en eventueel een spel???

 99. Reply Cuneyt Tiryaki 12 november 2015 at 09:07

  Ik en duizenden mensen wachten nog enkele weken voor een super&compleet bundel voornamelijk:
  Megadeal
  Ps4 +2 controllers +blackops3+ 1jaar ps4 network voor maar €399.

  Ik weet dat het binnenkort ook in Nederland beschikbaar zal zijn momenteel ıs het wel te krijgen in vs

  • Reply naam 13 november 2015 at 11:49

   500gb of 1tb? en waar heb je die actie gezien

  • Reply Naam 14 november 2015 at 12:17

   Wow, waar heb je die actie gezien ?

  • Reply Cuneyt Tiryaki 14 november 2015 at 12:44

   Deze heb ik gezien bij Walmart & Amazon us als black Friday deal. Het is $399 trouwens niet € dus nog voordeliger. Wacht maar even nog paar weken uiterlijk 10 december zal het ook in NL verkrijgbaar zijn. Geld uitgeven ıs makkelijker dan verdienen dus gewoon wachten

   • Reply Jaap 15 november 2015 at 09:49

    Wat er bij Walmart te koop was de laatste weken was een PS4 aanbieding van 500GB met uncharted en 1 controller voor 299 dollar. Er is nergens een aanbieding geweest met de bundel die jij aangeeft

  • Reply Meneer 15 november 2015 at 14:40

   Wult u een link sturen en weet u of het een ps4 500 gb of 1 tb is?

 100. Reply ieske 11 november 2015 at 14:27

  kan iemand mij precies vertellen wat het verschil is tussen een ps4 met 500gb en 1 tb alvast bedankt

  • Reply Michiel Schroeyers 12 november 2015 at 09:23

   1 tb is 2x500gb

  • Reply Jason Freeman 26 november 2015 at 17:23

   kijk de ps 4 games worden in de toekomst groter en mooier. met 500gb ben je zoo klaar en met 1tb kan je ff vooruit., mijn advies is 1tb

  • Reply rutger 12 december 2015 at 22:10

   Als ik het goed heb gehoord kan je simpel een 500gb zelfs een 2tb ps4 maken. Als het zo is zou ik wel voor de 500gb gaan.

 101. Reply ieske 11 november 2015 at 14:26

  Komt er nog een bundel met kerst een witte ps4 met gta5 of nathan drake collection uncarted ofzo???

  • Reply PlayStation 4 Club 12 november 2015 at 13:23

   Wij kunnen ook niet precies voorspellen wat de webwinkels gaan doen rondom de PlayStation 4, dus dat is voor ons ook afwachten. Er zijn wel altijd aanbiedingen rond Sinterklaas en Kerst.

 102. Reply Wesley 11 november 2015 at 10:35

  Komt er nog een bundel met fallout 4????

 103. Reply Bart Peters 10 november 2015 at 15:31

  Wordt er een actie verwacht voor bijvoorbeeld Sinterklaas? Ps4 met Fifa bijvoorbeeld?

  • Reply PlayStation 4 Club 10 november 2015 at 16:30

   Het is wel waarschijnlijk dat er met Sinterklaas en Kerst acties komen rondom de PS4 met FIFA 16 inderdaad.

 104. Reply Abdullah Ouahim 9 november 2015 at 20:52

  voor sinterklaas voor 369 euro

 105. Reply Abdullah Ouahim 9 november 2015 at 20:51

  komt er nog een ps4 1tb fifa 16 bundel

 106. Reply Johan 6 november 2015 at 18:20

  Komt er een bundel voor de 1 tb met 2 controllers

 107. Reply Oldskool 6 november 2015 at 09:52

  Waarom worden de bundels/aanbiedingen van Game Mania hier nooit vermeld?

 108. Reply Wouter Neve 6 november 2015 at 07:39

  Wacht eigenlijk op een bundel met NFS, maar die komt er zeker niet??

  • Reply PlayStation 4 Club 6 november 2015 at 13:30

   Omdat de game al uit is en er geen bundels zijn verschenen, komen ze waarschijnlijk ook niet meer inderdaad.

   • Reply PlayStation 4 Club 12 november 2015 at 12:59

    Er is nu toch een bundel met Need for Speed verschenen. Mocht je nog interesse hebben, zie bovenin deze pagina.

 109. Reply N00BT0WN 2 november 2015 at 17:07

  Komt er rond sinterklaas nog een PS4 BO3 voor rond de 375 €

  • Reply Jay 2 november 2015 at 22:58

   Check wehkamp 374 nu

  • Reply rutger 12 december 2015 at 22:11

   336 nu

 110. Reply Jari Derksen 1 november 2015 at 19:04

  Zozo bart smit en intertoys hebben vandaag een mooie actie!!! Weten jullie als je de bundel met battlefront bij bart smit reserveerd of je dan bij de koop van je ps4 hetzefdd bedrag betaald??

 111. Reply Timo 31 oktober 2015 at 13:20

  De ps4 met black ops 3 is nu 398,- Zou die nog worden verlaagd omdat het bijna sinterklaas is en het spel is er over een week.

  • Reply PlayStation 4 Club 1 november 2015 at 01:27

   Dat is lastig te zeggen helaas. Vandaag kun je hem kopen voor €379,05, zie bovenaan deze pagina.

   • Reply Timo 1 november 2015 at 18:09

    Dit bedoelde ik eigenlijk^^
    Bedankt voor de reactie

  • Reply rutger 12 december 2015 at 22:11

   nu is ie aardig laag

 112. Reply Jasper 30 oktober 2015 at 17:20

  komt er een bundel met just cause 3?

 113. Reply Jelle 24 oktober 2015 at 07:36

  is het mogelijk om extra gigabite te kopen

 114. Reply Jelle 24 oktober 2015 at 07:35

  Is er ook een cover op je console en op je ps4 bij gta

 115. Reply Danny100200 22 oktober 2015 at 08:23

  Correctie fallout 4

 116. Reply Danny100200 22 oktober 2015 at 08:16

  Komt er ook een bundel met fallout5?

 117. Reply tibo 21 oktober 2015 at 19:37

  moet je aparte spullen kopen om je controllers op te laden

  • Reply PlayStation 4 Club 21 oktober 2015 at 20:59

   Je krijgt bij je PS4 een USB-kabel waarmee je je controllers kan opladen. Je kunt ze via je PlayStation 4 opladen, maar ook via de USB-aansluiting van een pc.

   • Reply tibo 22 oktober 2015 at 16:06

    waarvoor dienen de extra spullen dan om op te laden? is dat gewoon decoratie?

 118. Reply tibo 21 oktober 2015 at 19:16

  op nedgame vind ik fifa 16 + headset + ps4 + 1 controller (500G) 398 euro is dit een goede aankoop ?

  • Reply rutger 12 december 2015 at 22:13

   dat is gwn een standaard ps4 met fifa aardig duur

 119. Reply Bastiaan Bode 20 oktober 2015 at 18:40

  Hallo,
  Waarom is op coolblue een aanbieding van ps4 met 2 controllers 390 euro maar gewoon een ps4 met 1 controller 400 en nog iets maakt het echt uit of je 500 of 1000 gb hebt ?

  • Reply PlayStation 4 Club 20 oktober 2015 at 23:45

   Omdat dit een specifieke aanbieding is, is alleen de bundel met 2 controllers in prijs verlaagd. Dit is slechts tijdelijk.

   En of het iets uitmaakt of je 500 of 1000 GB hebt, ligt een beetje aan hoeveel games je wilt gaan spelen. Als je heel veel verschillende grote games wilt installeren op je PS4 heb je mogelijk 1000 GB opslagcapaciteit nodig.

   • Reply Bastiaan Bode 22 oktober 2015 at 19:39

    Oh oke, wat voor soort games vallen onder groot?

  • Reply dutchhustler187 21 oktober 2015 at 18:54

   de 1tb is een nieuwer model

 120. Reply Teun klapdoor 18 oktober 2015 at 08:58

  Zou het kunnen dat voor kerst nog een ps4 bundel komt met fifa 16 voor 369 euro? Net op de dag dat ik hem wou kopen was hij uitverkocht. Of voor sinterklaas want dan komen veel aanbiedingen. Maar zou dat kunnen???

 121. Reply joey 17 oktober 2015 at 18:03

  bij bol.com is nu een playstation + 2 spellen naar keuze te koop voor maar 350 euro! ik weet niet hoe lang deze actie nog bezig zal zijn. http://www.bol.com/nl/catalog/flexiblebundle-detail.html?action=delete&bundleId=276500007&bundleGroupIndex=1&productId=9200000025820979
  hou het dus in de gaten!! sucses

  • Reply PlayStation 4 Club 17 oktober 2015 at 20:57

   De PS4 los kost €349, maar met 2 games erbij kost het nog altijd €399,-.

 122. Reply Dennis 13 oktober 2015 at 22:50

  Heey, weten jullie misschien of er in november of rond de kerst er PS4 bundels komen met COD BO3 of bijvoorbeeld met Assassins creed voor ongeveer dezelfde prijs als dat ze met Fifa 16 waren (rond de 360-370 euro)? Ik had namelijk ook een tweet gelezen van Playstation dat ze de PS4 standaard gaan verlagen naar 350$ (amerikaanse playstation) Wat denken jullie?

  • Reply Pieteresk 14 oktober 2015 at 10:30

   Het is inderdaad voor mij ook wel een idee om te wachten tot de feestdagen (i.c.m. met de Amerikaanse prijsverlaging).

   • Reply PlayStation 4 Club 14 oktober 2015 at 20:37

    Rond de feestdagen zijn er inderdaad altijd aanbiedingen rondom de PlayStation 4, dus je zou kunnen wachten. Welke bundels er precies in prijs verlaagd zullen worden tegen die tijd is echter niet echt te voorspellen.

    • Tyg 17 oktober 2015 at 22:11

     Hebben jullie toevallig enig idee wanneer dit soort aanbiedingen komen? Ik weet niet of ik het kan opbrengen om tot kerst te gaan wachten 🙂

    • PlayStation 4 Club 19 oktober 2015 at 18:38

     Naar verwachting eind november/begin december.

  • Reply joey 17 oktober 2015 at 17:58

   dat is wel mogelijk! ik zelf hoop dat er een bundel komt waar je assassins creed syndicate en unity kunt kopen voor rond de 400 euro ofzo.

 123. Reply Douwe 13 oktober 2015 at 19:19

  voor Fifa 16 bundel kijk eerst even bij intertoys… Hier maar 369!!

  • Reply PlayStation 4 Club 13 oktober 2015 at 19:31

   Die actie is reeds afgelopen.

  • Reply Teun klapdoor 17 oktober 2015 at 23:08

   Ja net afgelopen op de dag dat ik hem wou kopen???

 124. Reply Pieteresk 12 oktober 2015 at 14:13

  Dilemma: ik wil eigenlijk straks wel de bundel Destiny SE, die witte. En ook wil ik graag 1TB. Zou er zo’n combinatie nog komen?

  • Reply PlayStation 4 Club 13 oktober 2015 at 17:15

   Dit is een officiële Sony-bundel met een Limited Edition PlayStation 4-console. De verwachting is daarom dat er geen 1TB-editie meer van zal komen.

   • Reply Pieteresk 14 oktober 2015 at 10:29

    Of ik ga voor een SE die wél 1TB heeft, Darth Vader bv., ook gaaf. Koop ik daar The Taken King bij. Kan ik voorlopig wel vooruit.
    Bedankt voor je antwoord.

 125. Reply Remco de Jong® 12 oktober 2015 at 14:02

  De ps4 bundel met fifa 16 van Bart-smit is in prijs verhoogd hij kost nu namelijk 400 euro i.p.v 369 bij de Bart-smit

 126. Reply PWS Fixdieshit 11 oktober 2015 at 09:44

  is er nog ergens een Witte Playstation bundel met Fifa 16?

  • Reply PlayStation 4 Club 13 oktober 2015 at 17:16

   Helaas wordt die momenteel niet verkocht. De kans is groot dat deze nog wel terugkomt bij verschillende webshops.

 127. Reply Douwe 3 oktober 2015 at 18:11

  Is er ergens nog wel een Playstation 4 bundel met fifa en 1 TB? Of is die volledig van de markt gehaald?

 128. Reply Heeekip 3 oktober 2015 at 17:50

  waarom de ps4 bundel met 2 games bij bol.com niet meer beschik baar op de site stond dat de actie gelden tot 18 oktober maar het is nu 3 oktober en er staat bij dat het niet meer beschikbaar is?

  • Reply PlayStation 4 Club 4 oktober 2015 at 18:11

   Dat komt omdat de actie zo goed liep dat de PS4 van 1TB uitverkocht is geraakt.

 129. Reply Henk 3 oktober 2015 at 12:43

  Heeft de normals uitvoering van de ps4 bundel met black ops 3 bundel ook de nuketown bonus map?

  • Reply PlayStation 4 Club 4 oktober 2015 at 18:51

   De standaardbundel met Call of Duty: Black Ops 3 bevat inderdaad óók de NUK3TOWN bonus map.

 130. Reply Tymo 3 oktober 2015 at 12:36

  Heeft de normale uitvoering van de ps4 met black ops 3 bundel ook de nuketown bonus map?

 131. Reply verdugo 29 september 2015 at 15:18

  de bundel van fifa met ps4 is nergens meer te vinden voor ook al is het nog geen 30-9 :/

 132. Reply Victor 26 september 2015 at 18:37

  Weet iemand of er een bundel is met een witte PS4 en FIFA16?

  • Reply PlayStation 4 Club 29 september 2015 at 15:16

   Beste Victor,

   Bart Smit en Intertoys verkopen nu een witte PS4-bundel met FIFA 16, zie bovenaan deze pagina.

   • Reply verdugo 29 september 2015 at 15:37

    bij de bart smit staat bij de beschrijving dat je bloodborne erbij krijgt in plaats van fifa

   • Reply Victor 30 september 2015 at 00:30

    Dank voor reactie, ga hem gelijk bestellen!!

 133. Reply Len ten broeke 21 september 2015 at 20:36

  ik heb hem bij intertoys bestelt. krijg je de ps4 dan eerder dan fifa 16 of tegelijk?

 134. Reply Jeroen laan 20 september 2015 at 21:29

  Zijn er bundels met 2 controllers fifa 16 en een ps4?

 135. Reply Jay 20 september 2015 at 11:21

  Het gaat overigens over die fifa16 ps4 bundel van 369

 136. Reply Jay 20 september 2015 at 11:20

  Kerels,

  Ik heb een vraagje,
  Ik zie dat je bij bol.com wel een ac power cord krijgt en bij intertoys en bartsmit niet. Maar wat is nou een ac power cord en klopt het dat je hem alleen krijgt bij bol?

  Alvast bedankt

  • Reply PlayStation 4 Club 20 september 2015 at 12:27

   Beste Jay,

   Dat is de voedingskabel van de PlayStation 4, die je in het stopcontact steekt. Deze zit standaard bij de PS4, dus ook bij die van Intertoys en Bart Smit.

   • Reply Jay 20 september 2015 at 16:34

    Thanks!

    Ik had nog een vraag. Ik heb altijd een xbox 360 gehaald maar wil nu dus een ps4 halen. Maar hoe zit het met het opladen van die dualshock controller? Kun je die gewoon opladen met de usb kabeltje ofzo?

    Alvast bedankt

    • Lesley Terhaar 20 september 2015 at 17:06

     Ja man ik heb hetzelfde.. al 10 jaar een xbox360 maar de ps4 is qua gamen veel beter dan de xbox one en bij de ps4 kan je idd je controllers direct opladen met een kabel dus veel voordelen alleen zonde van me 68 spellen?

    • Jay 20 september 2015 at 20:03

     Haha dat is inderdaad zonde!
     Het meeste wat ik ga missen is de o zo fijne controller. Hopelijk gaat de controller van de ps4 wennen!!!

    • Lesley Terhaar 20 september 2015 at 20:13

     Ja dat hoop ik ook maar dat zal wel goedkomen! Wat mij over de streep heeft gehaald is dat als ik een ps4 koop ik ook echt iets nieuws in huis haal en als ik een xbox one haal is het toch weer een vernieuwde xbox 360 waar je alles al van weet.. nu moet je alles opnieuw ontdekken. Daarnaast zijn de graphics en snelheid van de ps4 stukke beter dan de xbox one.. en als laatste is de ps4 een echte game kanon en de one meer multimedia waar ik toch nooit gebruik van maak! iig succes met je aankoop??

    • Vulcano 21 september 2015 at 13:14

     DE controller van de PS4 is beter dan de PS3 controller.. Ligt stuk lekkerder in de hand dan de oude.. Dus wennen zal snel zijn 😉

    • ... 20 september 2015 at 22:55

     Nee, de PS4 controller laad zich op als jij niet aan het spelen bent dus als hij op stand-by staat

 137. Reply Vulcano 19 september 2015 at 06:57

  Als je de PS4 bundel met FIFA 16 besteld bij Bol.com. Krijg je de PS4 een dag later thuis en de FIFA 16 gewoon de 24ste. Bij mij wordt de PS4 alvast bezorgd vandaag.

  • Reply JoeyBoowie 19 september 2015 at 19:33

   Denk dat ik dat ook maar eens ga doen

 138. Reply Vulcano 18 september 2015 at 20:08

  Ik heb hem vanavond bij bol.com besteld 🙂

 139. Reply PlayStation 4 Club 17 september 2015 at 23:58

  De PlayStation 4-bundel met FIFA 16 is uit, jullie lange wachten wordt beloond. Zie bovenaan deze pagina

  • Reply joeyboowie 18 september 2015 at 11:49

   Als ik zelf ga zoeken vanaf bol.com kan ik hem nergens vinden, vanuit deze site zie ik hem natuurlijk wel. Komt dat omdat hij er pas op staat of?

   • Reply Lesley Terhaar 18 september 2015 at 14:09

    Denk dat hij daar al is uitverkocht zag het er niet meer op staan maar Bart Smit en Intertoys ook voor 369 eu dus lekker daar bestellen?

  • Reply mscofield 18 september 2015 at 12:14

   Bij Bart Smit en Intertoys nu ook 369,-

  • Reply Lesley Terhaar 18 september 2015 at 14:07

   Bedankt! Media markt gebeld en die mongolen zeggen wij mogen hem pas de 25e verkopen dus ik zeg nah staat toch echt 24e dus heb hem bij de bart smit besteld en kan hem de 24e om 12.00 ophalen! Blijheid?

  • Reply LucasVanPouderoijen 20 september 2015 at 06:37

   Komt er ook een fifa 16 bundel met 2 controllers fifa 16 en ps 4

 140. Reply Vulcano 17 september 2015 at 21:39

  Bij wehkamp is hij te krijgen de Bundel PS4+Fifa 16

  • Reply Vulcano 17 september 2015 at 21:40

   Sorry te bestellen 😉

 141. Reply Soufian Elamriti 17 september 2015 at 12:16

  bij intertoys 450 en 3 spellen the order the last of us en dat hele moeilijke spel waarbij je met 1 slag dood bent

 142. Reply Soufian Elamriti 17 september 2015 at 12:15
 143. Reply JoeyBoowie 16 september 2015 at 14:45

  Zou ook graag willen weten wanneer de bundel van fifa 16 met ps4 uit komt. Komt de bundel wel uit voordat het spel uit is?? zodat ik op de release dag fifa en ps4 heb?

  • Reply Lesley Terhaar 16 september 2015 at 17:03

   Ja dat is het nou juist.. zit nog steeds te twijfeln aan de xbox one of ps4 maar als die ps4 fifa 16 bundel ook een paar dagen eerder uitkomt is de keuze makkelijk gemaakt…

   • Reply JoeyBoowie 16 september 2015 at 18:04

    Hmm ik zou toch echt voor de ps4 gaan hoe dan ook. Wie koopt er nog een trashboxone. Maar ja tis jouw keuze. Hopelijk komt die bundel eerder uit anders zit ik er aan te denken om los te kopen

 144. Reply burak 15 september 2015 at 20:47

  Hallo, hoe duur gaat de bundel van Fifa 16 + PS4 1TB kosten?

 145. Reply Lesley Terhaar 15 september 2015 at 13:02

  Wanneer komt de fifa 16 bundel uit?? Kan niet wachten haha?

  • Reply Jari Derksen 17 september 2015 at 07:17

   Lesley bovenin staat een bundel met fifa 16 op 24-09-2015 verwacht

   • Reply Lesley Terhaar 17 september 2015 at 10:37

    Ja zag het idd maar een beetje info van te voren is wel handig.. is het met 500 gb 1 tb.. dus dat word idd maar om 9 uur voor de mediamarkt staan op de 24e?

 146. Reply Jari Derksen 13 september 2015 at 11:25

  word er een ps4 met 1tb 1 controller en battlefront verwacht?????

 147. Reply Jari Derksen 13 september 2015 at 11:23

  Kunnen jullie asjeblieft een bundel van ps4 1tb 1 controller en battlefront

 148. Reply DeaniBoy123 13 september 2015 at 09:43

  Kan je de gta bundel nog steeds kopen voor €399?

  • Reply Gekke 14 september 2015 at 20:32

   Idd ?

  • Reply PlayStation 4 Club 15 september 2015 at 18:40

   Momenteel wordt deze bundel helaas niet verkocht in Nederland.

 149. Reply Burastation 10 september 2015 at 11:29

  PS4 (1TB) + 1 Dualshock controller + FIFA 16 BUNDEL = 450 EURO!! waarom zo duur? Vorig jaar was de 500 gb met de nieuwe fifa 15 of gta 5 maar 399,-

  • Reply PlayStation 4 Club 11 september 2015 at 19:04

   Vorig jaar kwamen de FIFA 15-bundels van 399 euro rond 19 september beschikbaar. Geduld is een schone zaak.

  • Reply Jojo Mano 12 september 2015 at 08:56

   Rustig dat is wehkamp. Altijd duur daar, want je kan die twee dingen gewoon bij de mediamarkt kopen voor 430 euro. Dus dat wat wehkamp doet is geen bundel. Gewoon twee producten bij elkaar gooien.

 150. Reply Junior 9 september 2015 at 15:28

  komt er ook nog een bundel met ; PS4 1tb/500mb + controler + pes16 ?

  • Reply PlayStation 4 Club 11 september 2015 at 19:05

   Een PES 16-bundel verwachten wij niet, mede omdat er ook geen bundel was met PES 15.

 151. Reply lee 9 september 2015 at 10:22

  Ik wacht op de ps4 2 controllers en pes 16, komt die ook?

 152. Reply wl 8 september 2015 at 12:41

  Op Wehkamp staat een fifa 16 + ps4 bundel, los kopen lijkt een beter alternatief

 153. Reply Roel 8 september 2015 at 12:19

  Ik zie nog nergens de bundel van PS4 met fifa 16. Op bol.com staat deze wel voor de Xbox One, voor maar 369 euro. Deze wordt dan ook nog is geleverd op 1,5 week voor de release datum. Zou Sony met eenzelfde actie komen?

  • Reply PlayStation 4 Club 8 september 2015 at 16:42

   Sony komt niet met een officiële bundel, maar de bekende webshops zullen FIFA 16 wel met de PS4 bundelen (op eigen initiatief). Dit gebeurde ook zo met FIFA 15.

   • Reply Roel 9 september 2015 at 11:23

    Heeft dit consequenties met betrekking tot de prijs?

  • Reply Jojo Mano 12 september 2015 at 08:58

   Dat komt doordat EA en Microsoft een sponsor deal hebben. Daardoor kunnen mensen 17 september via ea acces op de xbox One al spelen vandaar die eerdere release datum. En Xbox One heeft een prijsverlaging gehad naar 350 euro vandaar de “goedkope” prijs

 154. Reply GinoXXL 4 september 2015 at 14:22

  Ik hoop dat er een PS4 1TB Bundel uitkomt met Metal Gear solid, de 500GB is niet meer van deze tijd!

 155. Reply PlayStation 4 Club 2 september 2015 at 17:02

  De verwachting is dat de PS4-bundel met FIFA 16 binnenkort verkocht gaat worden. Houd deze pagina in de gaten voor updates daarover!

  • Reply Menno Bouma 4 september 2015 at 12:24

   Goed nieuws, denken jullie ook in combinatie met een 1tb playstation 4? of enkel met een 500gb?

  • Reply MickL 15 september 2015 at 06:20

   Hoeveel gaat die bundel kosten? Ik heb 400 gespaard… vorig jaar kostte die ook 400 met fifA 15

 156. Reply stijn 2 september 2015 at 16:19

  ik wacht ook op ps4 en fifa 16 bundel

 157. Reply hidde 2 september 2015 at 14:33

  we wachten op FIFA 16 bundel met ps4 en rocket leuag

  • Reply Allahu Akbar 15 september 2015 at 06:21

   dat is nou is jammer jochie

 158. Reply Wl 2 september 2015 at 12:13

  Hier ook aan het wachten op ps4 en fifa 16, liefst met 2 controllers…

 159. Reply Herman 1 september 2015 at 10:55

  Hier wordt ook gewacht op een ps4 met 2 controllers en FIFA 16, om het helemaal af te maken doe er ook een download voor rocket league bij de bundel!

 160. Reply Nick 30 augustus 2015 at 13:54

  Wij wachten ook op ps 4 met 2 controllers en fifa 16.

  Graag op de release datum van fifa 16 of eerder

 161. Reply joost 30 augustus 2015 at 10:33

  Ja doe dat!!!

 162. Reply frits 30 augustus 2015 at 10:31

  Playstation 4 met 2 controllers en fifa 16. Jordan en karst jan hebben gelijk

 163. Reply karst jan 30 augustus 2015 at 10:29

  Playstation 4 met 2 controllers en fifa 16 zo snel mogelijk

 164. Reply Jordan 30 augustus 2015 at 10:27

  Playstation 4 met 2 controllers en fifa 16

 165. Reply Meessi 29 augustus 2015 at 22:32

  Hoe duur was FIFA 15+ ps4 bij de release daarvan???

 166. Reply Jari Derksen 27 augustus 2015 at 10:23

  Wanneer is de release datum van battlefront

 167. Reply Jari Derksen 27 augustus 2015 at 10:23

  Playstation 4 1 tb 1 controller en elder scrolls online

 168. Reply Herman 24 augustus 2015 at 14:28

  ps 4 , fifa 16, 2 controllers en 1 jaar network !

 169. Reply Kaas 16 augustus 2015 at 10:49

  Wanneer zou de fifa 16 bundel uit moeten komen?

  • Reply PlayStation 4 Club 28 augustus 2015 at 16:44

   Waarschijnlijk een aantal dagen voor de release van FIFA 16, dat is op 24 september

   • Reply Kaz 5 september 2015 at 11:12

    Hoe veel gaat ps4 500gb, 1/2controllers + fifa16 kosten volgens jullie?

 170. Reply Michiel Student-app 11 augustus 2015 at 04:47

  ps4 1TB , Black Ops3 ,1 controller , na 19 augustus beta release 2015

 171. Reply henk 6 augustus 2015 at 13:47

  playstation 4 + 2 controllers + gta 5

  • Reply Sem 16 augustus 2015 at 00:56

   Je hebt helemaal gelijk

  • Reply Anwar 16 augustus 2015 at 09:15

   Ja die zou ik ook wel willen. Bij bartsmit zag ik er eentje maar dan met 1 controller helaas

 172. Reply Harald 15 juli 2015 at 07:00

  Playstation 4 met fifa 16 en 2 controllers

 173. Reply steven 10 juli 2015 at 13:57

  is er ook ergens een ps4 500gb + assasins creed unity te koop?

  • Reply Ernestobanderas 23 juli 2015 at 16:53

   Je kan van mij ac unity overkopen voor 40 euro, hoef je alleen nog je ls4 te halen!

 174. Reply Kim van Huet 9 juli 2015 at 10:45

  Al enig idee of FIFA 16 bij release ook direct verkrijgbaar is in een bundel? Ik wil graag een ps4 kopen maar vind het zonde om nu een bundel te kopen met games die ik al heb op de ps3. Misschien dat een van jullie het nog herinnerd van vorig jaar bij FIFA15, of er direct een bundel te kopen was? Anders misschien toch maar de game los pre-orderen?

  • Reply PlayStation 4 Club 1 augustus 2015 at 23:29

   De verwachting is dat FIFA 16 vanaf de release in een bundel verkocht zal worden. Dit gebeurde ook met FIFA 15.

   • Reply Swagga 24 augustus 2015 at 18:02

    Was die dan gewoon 399?

    • PlayStation 4 Club 2 september 2015 at 16:58

     Die kostte inderdaad €399,- bij diverse retailers.

    • DeaniBoy123 13 september 2015 at 09:38

     Kost de gta bundel geen €399 meer?

 175. Reply c.m 27 juni 2015 at 11:33

  playstaton 4 +2 dualschocks controllers + gta 5

  • Reply DeaniBoy123 13 september 2015 at 09:41

   @c.m hoeveel kost die bundel?

 176. Reply JV 2 juni 2015 at 12:27

  waarom zet bol.com iets in de aanbieding voor 439 euro en verandert het dan vervolgens na 3 dagen weer in 479 euro ? 🙁

 177. Reply ...s.d 7 mei 2015 at 08:27

  Playstation 4 + 2 dualshock controllers+ battlefield hardline

 178. Reply Samuel Luttik 4 mei 2015 at 12:42

  PlayStation 4 + 2 dualshock controllers + FIFA 15

 179. Reply TheBlueJustice 3 mei 2015 at 06:51

  Ps4 wit + them witch Hunter 3 aub.

 180. Reply Jan-peter balkoneinde 14 april 2015 at 17:52

  Bundel met ac unity

 181. Reply boudewijn 1 april 2015 at 21:28

  is er een bundel ps4 wit met blood borne?

  • Reply youmad 30 april 2015 at 11:14

   boudezwijn

 182. Reply peter 31 maart 2015 at 23:13

  PS4 + GTA 5+ Fifa 15+ een tweede controller!!!

  • Reply @noniempje 9 mei 2015 at 18:20

   Die zoek ik ook al voor minder dan € 470,-

 183. Reply larsov 31 maart 2015 at 12:55

  Is er een bundel met PS4 + 2 controllers + GTA 5?

 184. Reply SelimFatmir1234 17 maart 2015 at 23:18

  Er moet ps4+GTA + FIFA 15 voor 450€

 185. Reply Cas 5 maart 2015 at 16:45

  Er moet ff een witte ps4+gta 5 bundel komen

 186. Reply Haroldpotter 27 februari 2015 at 18:48

  Battlefield is een kutspel mvg

 187. Reply lars 22 februari 2015 at 20:31

  Komt er een Battlefield hardline bundel?
  Die zou ik wel willen hebben voor 399,-

  • Reply Kubera 15 juli 2015 at 11:03

   Me too. 428 vind ik wat te duur

 188. Reply jordan 21 februari 2015 at 11:40

  is er een ps4+fifa 15 bundel voor 400 euro?

  • Reply Ben 2 maart 2015 at 18:17

   Die zoek ik ook.

  • Reply Bram 8 maart 2015 at 11:18

   Ja voor 398 euro

 189. Reply nystea 19 februari 2015 at 08:14

  zou zoals in Azie de battefield hardline bundel ook richting benelux komen?

 190. Reply semmi 17 februari 2015 at 19:16

  Is er geen assasins creed unity + ps4 bundel?

  • Reply assassins creed lover 1 maart 2015 at 11:46

   ja alsjeblieft

 191. Reply basility 14 januari 2015 at 16:56

  Ik zoek een bundel met een witte ps4 voor 400, zijn die er denk je nog?

 192. Reply =-) 13 januari 2015 at 21:26

  Wat denken jij?!

  Waar kan je er achter komen over er nog nieuwe ps4 bundels komen ?
  Misschien met Bloodborne of een andere toffe RPG?

 193. Reply aw 13 januari 2015 at 18:57

  bedankt swaggggoooooooooooooooooo

 194. Reply Swaggggooooooooooooo 13 januari 2015 at 16:47

  PS4 met call of duty advanced warfare bundel misschien!!

 195. Reply Maarten 12 januari 2015 at 13:33

  Bundel met fifa 15 en gta 5 ??

 196. Reply MightyGM10 . 27 december 2014 at 19:14

  is ps4+ 2 controllers + 1 spel ergens te verkrijgen?

 197. Reply aw 24 december 2014 at 23:17

  weet iemand wanneer de aw bundel uit komt

  • Reply Swaggggooooooooooooo 13 januari 2015 at 16:48

   niet

 198. Reply Thijs 13 december 2014 at 20:31

  Waarom is de far cry 4 bundel niet meer beschikbaar? Weet iemand of die nog ergens verkrijgbaar is?

 199. Reply Guest 13 december 2014 at 20:28

  Waarom is de far cry 4 bundel niet meer beschikbaar?

 200. Reply raararra 6 december 2014 at 12:45

  komt er nog een cod aw bundel voor ps4 voor 400,00 + online voor 3 maanden en een dualshock controller

 201. Reply ziyad 22 november 2014 at 17:59

  weet iemand misschien een ps4+FIFA 15 bundel????

  • Reply guest 10 december 2014 at 13:32

   Bart smit

 202. Reply Fifabundelpls 5 oktober 2014 at 22:38

  Ik ben ook benieuwd wanneer er weer een fifa bundel komt. Ik was net te laat..

  • Reply Swaggggooooooooooooo 13 januari 2015 at 16:48

   ja maar jij stinkt

   • Reply dries 6 februari 2015 at 16:53

    Je hebt ook nog de call of duty bundel

 203. Reply AAddd 3 oktober 2014 at 18:34

  Wanneer komt er weer een ps4 + fifa 15 bundel??

 204. Reply SJON 22 september 2014 at 13:19

  Kan iemand mij vertellen waarom soms bundels bij bol.com 100 duurder zijn maar de spullen die erbij komen zijn precies het zelfde in de winkel. Bijv. ps4 met the last of us kost bij mediamarkt 430 en bij bol.com 530

 205. Reply daniel 21 september 2014 at 17:35

  Bij bart smit is al een bundel met fifa 15, voor 400

 206. Reply Dylan 19 september 2014 at 00:18

  Bij Bart Smit komt een bundel met fifa!!!

 207. Reply Jack 18 september 2014 at 11:38

  Weet iemand waar de Witte Destiny bundel nog te koop is? Of de witte ps4 los?

  • Reply nesto 19 september 2014 at 12:33

   game mania

 208. Reply sjoerd 15 september 2014 at 16:19

  ik hoop echt dat die komt!!!!!!!!!

 209. Reply sjoerd 15 september 2014 at 16:18

  ja

 210. Reply Pepe 15 september 2014 at 15:32

  Zit iedereen hier ook te wachten op een playstation 4 + fifa 15 bundel!!!???

 211. Reply Richard 15 september 2014 at 08:23

  Had daar gister ook gekeken maar ze hadden de bundel slim eruit gehaald die kon je gister niet bestellen alleen vandaag weer wel uiteraard zonder korting

 212. Reply TON 14 september 2014 at 12:38

  VANDAAG BIJ INTERTOYS AANBIEDING BUNDEL EN LOS MET 15 % KORTING

 213. Reply peter 11 september 2014 at 11:14

  weet iemand iets over de taal van het spel als het uit duitsland komt????

 214. Reply Richard 10 september 2014 at 21:45

  Ja is er al nieuws of er uberhaupt een bundel komt van ps4 met fifa 15??!

 215. Reply lars 5 september 2014 at 20:02

  geen idee, ik was er ook al benieuwd naar.

 216. Reply Avishay 26 augustus 2014 at 14:07

  Hey Weten jullie toevallig waneer er een ps4 met fifa 15 bundel komt

  Gr avishay

 217. Reply Ke28 8 augustus 2014 at 20:51

  heb vandaag in duitsland mediamarkt witte ps4 gehaald wat hier boven staat 9 november onzin dus

 218. Reply Vervoort 3 juni 2014 at 13:09

  Saturn Venlo heb ik gister meerdere PS4 bundels zien liggen. Wat zit erin. Een PS4, Watchdogs + Titanfall, 1 controller voor €650,00

  • Reply lolli 24 juni 2014 at 09:00

   Titanfall is niet eens voor Playstation..

 219. Reply Jeffrey 20 mei 2014 at 13:29
 220. Reply JEN24 8 mei 2014 at 11:28

  2 april de ps4 killzone bundel besteld, heb nog niks ontvangen.
  maar overal zie ik dat die niet meer geleverd word door sony,maar bij de mediamarkt weten ze van niks? weet iemand hier misschien meer over?

 221. Reply Sten123 5 mei 2014 at 14:16

  Waneer kunnen we de Whatch Dogs bundel verwachten daar wacht ik wel op

  • Reply tomas 7 mei 2014 at 10:40

   27 mei, je kan m nu al pre-orderen en dan heb je hem als het goed is rond die tijd , als je NU bestelt.

 222. Reply ruben 9 maart 2014 at 23:33

  ik heb de killzone bundel met 1 controller en een spel gekocht hoelang duurt dat?

 223. Reply Tim 11 februari 2014 at 23:00

  Playstation 4 binnen uit engeland helemaal blij 🙂

 224. Reply Gijs 3 februari 2014 at 16:16

  ik had de knack bundel besteld bij mm volgende dag kon ik hem ophalen!

 225. Reply Gwan 18 januari 2014 at 21:40

  Komt er nog zo een bundel als die van €500 met 2 dualshock4’s? En als ik er eentje van duitsland bestel krijg ik daar met games en upgrade codes probelemen mee?

 226. Reply Timmer 11 januari 2014 at 17:34

  Ik zit nou al een tijd te wachten op me ps4 bundel van 499,99 .

  heb hem besteld bij mycom en ze kunnen haast geen antwoorden geven

 227. Reply Timon 9 januari 2014 at 13:30

  Krijg deze week een Knack bundel!

 228. Reply zit nog te wachten 24 december 2013 at 02:29

  ik heb op Dixons 16-11 besteld maar nog steeds niks van hun gehoord!

 229. Reply Alex dB 16 december 2013 at 21:04

  dixons biedt ook de packs nog aan alleen als reservering, weet iemand de verwachtte levertijd?

  • Reply loonstar 27 december 2013 at 13:19

   ik kreeg te horen 1 feb

 230. Reply kees 12 december 2013 at 01:41

  der komt nog 2 bundels uit limited edition die zijn nog niet aangekondigd waarvan 1 zonder camera beide gaat met de game: KNACK + PlayStation 4 Console First Limited Pack with Playstation Camera. zie foto!? verwachte bundel te koop begin 2014 weet alleen niet of die in nl wordt uitgebracht?!

 231. Reply Jack 30 november 2013 at 16:20

  Ik wil de uitgebreide killzone bundel bestellen (die met 2 controllers en camera), waar kan ik dit het beste doen? Met het beste bedoel ik uiteraard waar ik de bundel het snelst ontvang.

 232. Reply Flipoflip 26 november 2013 at 20:03

  Bij intertoys zijn ze al te bestellen die van Killzone

  • Reply Roelof Bijker 26 november 2013 at 20:16

   Sterker nog vrijdag heb ik de Killzone bundel van € 499,-

   • Reply Dennis 7 januari 2014 at 08:17

    He hallo Roeloef bijker

    Waar heb jij dan die Killzone bundel bundel besteld van € 499,-?
    Weet jij nog waar hij te bestellen is of waar hij te krijgen is.

    Alvast heel erg bedankt
    Groetjes Dennis

    • Roelof Bijker 7 januari 2014 at 15:15

     Waar hij verder nog te bestellen is dat weet ik niet maar ik heb hem voor € 499,- besteld bij intertoys(drachten) en had hem op de dag van de release de Killzone bundel(incl. Killzone,2 controllers en de camera) voor € 499,- dat is wat ik voor die bundel betaald heb zoals ik zeg ik weet niet of je een intertoys bij jou in de buurt hebt maar ik zou er zekers naar vragen mocht het wel zo zijn de bundels staan overigens niet meer op de website wat ze eerst wel stonden maar er werd wel op de site gezegd dat ze misschien nog wel in de winkel zelf verkrijgbaar.

 233. Reply ps fan 26 november 2013 at 16:54

  Je moet inderdaad gewoon wachten met kopen. Na de release gaan ze toch aanbiedingen maken.

 234. Reply gast 22 november 2013 at 14:08

  Dixons accepteerd bestellingen voor de killzone bundel met extra controller en camera. echter kunnen ze geen garantie geven of je nog bij de 2e lading hoort omdat onbekend is hoeveel exemplaren ze zullen gaan krijgen.

  Daarnaast is er ook een bundel bevestigd met Infamous 2nd Son, datum nog niet bekend maar dit zal denk ik na de release vd game zijn (21-3-2014)

 235. Reply barca 12 november 2013 at 16:29

  komt er ook nog een ps4 bundel met een race game of voetbal game

 236. Reply Roelof Bijker 6 november 2013 at 14:40

  Bij de intertoys kun je al de Killzone:Shadow Fall bundel(Ps4,Killzone,2 controllers en de Camera) reserveren mocht je d’r belang bij hebben mits je de ps4 gereserveerd hebt ga ik vanuit voor €499 dat is dus € 100,- voor 1 controller extra + game en de camera de moeite waard zou ik zeggen

  Ook de gewone Bundel was reserveerbaar met alleen Killzone de verkoper zij er wel bij dat het niet gegarandeerd is maar goed als je hem wel reserveert heb je hem wel en anders heb je gewoon de basis gewoon

 237. Reply Fanaatje 23 oktober 2013 at 13:26

  de eerste bundels verkrijgbaar bij de bartsmit!

 238. Reply Basket 18 oktober 2013 at 19:44

  Nog steeds niks bekend over de bundels in nederland ..
  ze mogen wel eens opschieten

 239. Reply Maskuno 5 september 2013 at 19:57

  ik ga echt geen ps4 halen zolang ik geen spel en een extra controller erbij krijgt anders ben je zo duur uit!!

 240. Reply anoniem 21 augustus 2013 at 16:02

  Op amazon zijn een aantal bundels te zien, maar of deze in Nederland uitkomen is nog maar de vraag

  • Reply Gerrit 28 november 2013 at 15:50

   link?

   • Reply Fifa 10 december 2014 at 11:12

    Mensen zojuist heeft Bartsmit weer een bundelactie geplaatst voor de PS4+FIFA 15 voor 399 euro.

Leave a reply