PlayStation 4 Games

PS4 games – de beste aanbieders

Alle PS4 games bij Bol.com
Alle PS4 games bij MediaMarkt
Alle PS4 games bij Nedgame

PlayStation 4 games + console bundels

Aanbieders
Bol.com PS4 kopen

Bol.com PS4 consoles & bundels

De consoles en bundels bij Bol.com worden het vaakst gekozen! Bekijk de actuele aanbiedingen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Nedgame PS4 kopen

Nedgame PS4 consoles & bundels

Nedgame heeft het grootste aanbod consoles en games! Bekijk de actuele acties.

Vandaag besteld, morgen in huis

 

Media Markt PS4 kopen

Media Markt PS4 consoles & bundels

Media Markt heeft veel consoles & games! Bekijk de actuele acties.

Vandaag besteld, morgen in huis

 

Amazon PS4 kopen

Amazon.nl PS4 consoles & bundels

Amazon.nl heeft veel consoles & games! Bekijk de actuele acties.

Vandaag besteld, morgen in huis

 

PlayStation 4 games nieuws

Op zoek naar het laatste nieuws omtrent alle PS4 games, evenals die van de naderende PS5 / PlayStation 5?

Volg ons dan op Facebook  of bekijk het laatste nieuws op onze homepage.

Alle PS4-games


Een impressie van alle Playstation 4 Games:


Playstation 4 Games – Info:

De launch lineup voor de Playstation 4 – hoewel we geen exact aantal kunnen geven – zal sterker worden dan elke voorgaande Playstation console. Dit heeft Lead Designer van Sony, Mark Cerny, bovendien bevestigd. Volgens Cerncy zijn er tal van ontwikkelaars bezig met het ontwikkelen van PS4 games. Sony helpt de studios bij het ontwikkelen van deze games. Hierboven zijn al een aantal Playstation 4 games te zien wiens titel reeds bekend gemaakt is door ontwikkelaars.

Games als Asssassin’s Creed IV, Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, Destiny, Killzone: Shadow Fall en Watch Dogs zijn slechts enkele toptitels die we mogen verwachten op het nieuwe vlaggenschip van Sony. De verwachting is dat er steeds meer en meer spectaculaire PS4 games aangekondigd zullen gaan worden, naarmate de release van de Playstation 4 nadert.

Ontwikkelaars

PS4 games worden op dit moment op grote schaal ontworpen door verschillende gameontwikkelaars, gezien de gemakkelijkheid en vele mogelijkheden die de Playstation 4 te bieden heeft, zo zeggen de ontwikkelaars van de Playstation 4 games. Verschillende ontwikkelaars hebben zich dus uiterst positief uitgelaten over de mogelijkheden van de PS4. Vroeger werd de PS3 nog geleverd met een Japanse instructie, en was het omzetten van een PC game naar de PS3 uiterst ingewikkeld.

Verschillende ontwikkelaars, zoals Guerrilla Games van Killzone: Shadow Fall en Ubisoft van Assassins Creed IV: Black Flag, hebben recent gezegd dat het produceren van games voor de PS4 een ‘walk in the park’ is; het ontwikkelen van games voor een console is nog nooit zo gemakkelijk geweest als op de Playstation 4. Bovendien is de grafische kracht (8 GBDDR) enorm, waardoor er verbluffende graphics gecreëerd kunnen worden voor de games van de PS4.

Daarnaast kunnen er grotere werelden geproduceerd worden, zijn er geen laadschermen meer nodig en kunnen online multiplayer games veel uitgebreider en gedetailleerder worden gemaakt.

Kortom, met de mogelijkheden van de Playstation 4 zal er een revolutionaire stap vooruit gezet gaan worden als het gaat om graphics, gameplay en online mogelijkheden van games. Alle PS4 games die de komende tijd onthult gaan worden zullen wij toevoegen aan de bovenstaande lijst van games.

Houd PS4club.nl dus in de gaten!