PS5 aanbieding

Wil jij direct een seintje krijgen wanneer de PS5 Prijs bekend is en je de PS5 kun pre-orderen in Nederland? Schrijf je dan in voor onze PS5 Pre Order Alert.

PS5 pre order

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste PlayStation 5 aanbiedingen. De console is nog niet uitgebracht, maar zal regelmatig goedkoper worden aangeboden dan de vaste prijs. Meestal gebeurt dat in bundels of pakketten, waarbij je de PS5, een DualShock 5 controller en een extra game krijgt. Spellen waar je aan kunt denken zijn de nieuwste FIFA 21, GTA 6, Call of Duty of Battlefield 6.

Waar vind je de beste PS5 aanbieding?

Op moment van schrijven is er nog veel onduidelijk over de PlayStation 5 aanbiedingen die gaan komen. Zo is ook nog niet bekend hoeveel versies van de PS5 er worden uitgebracht. Speculaties lopen uiteen van één standaardmodel tot twee versies (vergelijkbaar met de huidige Slim en Pro-modellen). Ook is de releasedatum nog niet helemaal duidelijk. Uitgegaan kan worden van de periode rond de feestdagen van 2020, dus rond oktober, november of december 2020.

Acties van de PS5 zullen waarschijnlijk combinaties, pakketten of bundels zijn met daarin games. Je ontvangt daarbij korting als je de de console koopt met een extra game erbij. Op deze pagina houden we je uiteraard op de hoogte van de laatste acties.

De beste PS5 aanbiedingen vind je meestal bij de grote bekende webshops. Omdat alle webwinkels en normale winkels hun eigen acties kunnen houden, kan het lastig zijn om te bepalen waar je het beste de PS5 kan kopen. Om je daarbij te helpen stellen we op deze pagina een overzicht samen van de laatste deals. Op dit moment zijn die er nog niet, omdat de release nog niet heeft plaatsgevonden.

PlayStation 5: wanneer weten we meer?

Wanneer de PlayStation 5 volledig onthuld wordt, is niet bekend. Wel is duidelijk dat Sony drie grote evenementen, waarop een presentatie van de PS5 mogelijk was, laat schieten. Dit zijn de E3, waar de PS4 en eerdere versies wél werden gepresenteerd, PAX East in Boston en MWC 2020 in Barcelona. Die laatste twee laat het bedrijf aan zich voorbijgaan vanwege het coronavirus.

Het meest waarschijnlijke is dat Sony nu een eigen livestream gaat houden waarin alle details van de PlayStation 5 bekend zullen worden gemaakt, waarschijnlijk gepresenteerd door gamedesigner Mark Cerny. Tijdens deze zogenaamde PlayStation Experience/State of Play worden dan de prijs, specs (specificaties), het design en releasegames bekend. Het kan hierbij gaan om titels als Horizon Zero Dawn 2, The Last of Us Part 2 en Spider-Man 2. Vanaf dat moment zullen aanbiedingen online komen en kan de PS5 ook gepre-orderd worden.

PS5 aanbieding: los of in bundel kopen?

De PlayStation 5 zal in eerste instantie alleen los te koop worden aangeboden. Dat betekent dat je de console plus DualShock 5 controller kunt kopen voor een vaste prijs, vermoedelijk tussen de 400 en 500 euro. Om daadwerkelijk te kunnen spelen op de console, dien je dan nog los één of meerdere games aan te schaffen, die ook rond de 60 à 70 euro kosten.

Je bent dan veel goedkoper uit als je een bundel koopt, omdat je hierbij het spel vaak ‘gratis’ ontvangt. Meestal kiest Sony ervoor om exclusieve games, zoals Horizon Zero Dawn, God of War, Bloodborne of grote triple A-titels, als Grand Theft Auto (GTA) 6, FIFA 21 of de nieuwe Call of Duty in een PS5-aanbieding te stoppen. De laatste informatie hierover vind je op deze pagina.

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

No Comments

    Leave a reply