Update: Sony ontkent: “The Last of Us hebben we nooit aangekondigd”

The Last of Us

Als we PlayStation’s Eurasion Software Marketing Manager Sercan Sulan mogen geloven, verschijnt de PS3-game The Last of Us deze zomer op de PlayStation 4.

Dat heeft Sulan gezegd in een interview met de Turkse website Multiplayer. “Vanaf deze zomer is The Last of Us op PlayStation 4 verkrijgbaar. Zowel op PSN als fysiek, ” aldus Sulan. Daarnaast zou de PS4-versie van de game de Left Behind-dlc bevatten. 

Hoewel een Sony medewerker dit niet zomaar uitspreekt, houden we nog een slag om de arm. Sony en Naughty Dog zelf hebben een PS4-versie van de game namelijk nog niet officieel bevestigd. Wordt vervolgd!

Update: Sony ontkent PS4-versie van The Last of Us
Het lijkt er op dat The Last of Us voorlopig nog niet naar de PlayStation 4 komt. Een medewerker van Sony onthulde dat de game deze zomer naar de PS4 komt, maar in een officiële reactie ontkent Sony dit. “At no time have we announced that The Last of Us is coming to PS4 and therefore, have nothing to say on the subject.”

 Voorlopig moeten we er dus vanuit gaan dat er geen PS4-versie van The Last of Us komt. 

 

[ads1]

Direct een seintje krijgen wanneer een PS5 Pre Order plaatsen weer mogelijk is? Schrijf je in voor de PS5 Pre-Order Alert.

2 Comments
 1. Reply WhySohSeriousss 27 maart 2014 at 11:59

  Netzoals Tomb Raider hoop ik dat deze ook op de PS4 verschijnt, GTA V en de South Park game zou ook fantastisch zijn.

  • Reply Peter 27 maart 2014 at 12:01

   Deze verschijnt dus ook mooi op de PS4 🙂

   Verder kijk ik uit naar The Division, Destiny, Far Cry 4 als ie op de PS4 komt en Fallout 4.

Leave a reply